V+3B BT. ZUGLÓI MŰGYANTA SZAKÜZLET 1144. Budapest, Füredi utca 72-76.
NYITVATARTÁS: H-P: 08:00-16:00

(+36 30) 557-4801

(06 1) 872-4148

(06 1) 872-4184


CÍMÜNK: 1144. BUDAPEST, FÜREDI UTCA 72-76.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36305574801

 

Skin Tite szilikon bőrragasztó

Skin Tite™ egy rugalmas, két komponensű szilikongumi, amelyet a következő területeken lehet használni:

1. Bio-ragasztó, hogy ideiglenesen a bőrön tartsuk az addíciós szilikonból készült kiegészítőket (pl.: sebek, maszkok, stb.). Együtt fognak dolgozni a bőrrel, amíg le nem vesszük azokat.


2. „Helyben” (bőrön) felépített sebek, hegek! Ha a Skin Tite-ot Silc-Pig-gel kombináljuk és hozzáadunk egy kevés Thi-Vex-et, akkor közvetlenül a bőrön is „építhetünk” sebeket, hegeket.


3. Öntőgyanta negatívokba való öntéshez, miáltal újrafelhasználható sebeket készíthetünk.

 

A Skin Tite erős, nyúlékony és együtt dolgozik a bőrrel még akkor is, ha hozzá van rögzítve egyes nehezen tartható területekhez, mint pl. a könyök, ujjak vagy csuklók. Ideális sokat mozgó felhasználásokhoz. Nem igényel formaleválasztást, még szőrrel borított területeken sem. Ragacsos felületek megszüntethetők talkummal vagy alkoholos színházi make-up-pal.


1. Bio-ragasztó, hogy ideiglenesen a bőrön tartsuk az addíciós szilikonból készült kiegészítőket.

Hogyan csináljuk?...

Tisztítsuk meg a bőrfelületet minden szennyeződéstől, amik esetleg gátolhatnák a Skin Tite-ot a kötésben. Alaposan keverjük össze a Skin-Tite-ot. Kenjünk egy kevés Skin-Tite-ot a felragasztandó elemre. Tartsuk a bőrön a darabot, amíg a Skin-Tite meg nem köt. Ez maximum 5 percet vesz igénybe a testhőmérséklettől függően. Magasabb hőmérsékleten a Skin-Tite gyorsabban köt. Miután megkötött, a Skin-Tite színházi arcfestékkel színezhető a megfelelő színre. Az elem, bőrről való eltávolításához lassan „hámozzuk le” a bőrről. Ehhez segítséget nyújthat némi babaolaj, arclemosó vagy izopropil alkohol.

2. „Helyben” (bőrön) felépített sebek, hegek! Ha a Skin Tite-ot Silc-Pig-gel kombináljuk és hozzáadunk egy kevés Thi-Vex-et, akkor közvetlenül a bőrön is „építhetünk” sebeket, hegeket.

Hogyan csináljuk?...

Keverjük össze a Skin-Tite-ot 1:1 arányban, addjunk hozzá kevés pigmentet, és keverjük meg újra. Miután elértük a kívánt színt, adagoljunk hozzá Thi-Vex-et és folytassuk a keverést míg el nem éri a megfelelő sűrűséget. Most már felhordható a bőrre és előállítható belőle a kívánt seb, vágás, stb. Alkoholba mártott ecsettel kenjük el a széleket. Kötés után színházi arcfestékkel tovább javíthatjuk a hatást. Az elem, bőrről való eltávolításához lassan „hámozzuk le” a bőrről. Ehhez segítséget nyújthat némi babaolaj, arclemosó vagy izopropil alkohol.

3. Öntőgyanta negatívokba való öntéshez, miáltal újrafelhasználható sebeket készíthetünk.

Hogyan csináljuk?...

Beleönthetjük a Skin-Tite-ot egy hasonló, platina-katalizátoros szilikon negatívba vagy egy merev formába is. Ebben az esetben formaleválasztóként használjunk szappanos vizet. Hagyjuk száradni 30 percig. Keverjük össze a Skin-Tite-ot 1A:1B arányban majd öntsük a szerszámba. Miután megkötött, a szappanos víz meleg vízzel lemosható. Hagyjuk megszáradni. A Skin-Tite-tal a bőrhöz erősíthetjük az öntvényt. Kötés után színházi arcfestékkel tovább javíthatjuk a hatást. Az elem, bőrről való eltávolításához lassan „hámozzuk le” a bőrről. Ehhez segítséget nyújthat némi babaolaj, arclemosó vagy izopropil alkohol.

Részletek

Adatok
Cikkszám
SM_STL_SKIN