V+3B
FőoldalTermék KatalógusSzogáltatásainkFelhasználási tanácsokKapcsolatMagunkról

Gyanták
Gelcoatok
Katalizátorok és segédanyagok
Szövetek
Üvegpaplanok
Poliészter színezőpaszták
Formaleválasztók
Polírozó és csiszoló anyagok
Festékek - Algagátlók
Késtapaszok - Gittek
Töltőanyagok
Szendvics anyagok és szendvics habok
Szerszámok
Védőfelszerelés
Szilikon formagumik
Foszforeszkáló termékek
Smooth-On termékek
Sika Biresin termékek
Jesmonite - Akril műgyanta
Tippek és Trükkök
Ragasztók
Poliuretán Habok
Termék Katalógus / Smooth-On termékek / Poliuretán gumik / Vytaflex - Poliuretán gumi
Vytaflex - Poliuretán gumi
vytaflex poliuretán gumi
cikkszám: SM UG VYT

A Smooth-On egyedülálló V-polimer technológiáját használva, a VytaFlextm uretán gumik „új generációs” termékek, s a már jólismert ReoFlex termékcsalád utódai, melyek még kiválóbb fizikai tulajdonságokkal és teljesítménnyel rendelkeznek. A VytaFlextm uretánok 10A, 20A, 31A, 40A, 50A és 60A Shore-keménységben is kaphatók és kényelmes egy az egyhez térfogat szerinti keverési aránnyal alkalmazhatóak. Nem szükséges a légmentesítés. A VytaFlextm gumik elhanyagolható zsugorodással szilárdulnak tartós gumikká, melyek sorozatgyártásban is sokáig megbízható teljesítményt nyújtanak.


 


A VytaFlextm öntőgumik számos dologra alkalmasak, beleértve szobrok reprodukákására, építészeti elemek, speciális effektusok, játékok és prototípusok készítésére. Megfelelnek beton, gipsz és más anyagokból készült öntvények sorozatgyártása által támasztott szigorú követelményeknek is. Élénk színeket kaphatunk So-Strongtm színezőanyagok segítségével (forgalmazza a Smooth-On).


 A VytaFlextm öntőgumik különösen jók pigmentált/színezett beton vagy gipsz öntésére. A VytaFlextm termékcsalád uretánjaiból készült kokillák hibátlan és egyenletesen színezett öntvényeket adnak.Mielőtt a fenti, vagy bármely más Smooth-On termék használatát elkezdené, olvassa el az adott termékhez tartozó Anyagbiztonsági Adatlapot (MSDS – Material Safety Data Sheet), melyet kérésre a Smooth-On szívesen rendelkezésére bocsát. Minden Smooth-On termék használata biztonságos, ha az utasításoknak megfelelően járunk el.


 


Legyen körültekintő! Az A-komponens TDI-prepolimer (TDI: toluol-izocianát). Melegítés vagy permetezés során jelentős mennyiségben jelentkező gőzei károsíthatják a tüdőt, és érzékenységet okozhatnak. Csak megfelelő szellőzéssel rendelkező helyiségben használja a terméket. Az anyag bőrrel vagy szemmel való érintkezése komoly irritációt okozhat. Ha a szemünkbe kerül, bő vízzel 15 percig öblítsük, majd azonnal forduljunk orvoshoz. A bőrről vízmentes kéztisztítóval távolítsuk el, majd szappanos vízzel öblítsük le.


A prepolimerek nyomokban TDI-t tartalmaznak, amely lenyelve lehetséges karcinogén anyagnak tekintendő. Lásd az Anyagbiztonsági Adatlapot (MSDS). A B-komponens szem- és bőrirritációt okoz. Ha a szemünkbe kerül, bő vízzel 15 percig öblítsük, majd azonnal forduljunk orvoshoz. A bőrről szappanos vízzel mossuk le. A-komponenssel való keveréskor kövesse az izocianátok kezelésére vonatkozó biztonsági előírásokat!


 Figyelem: Bár e tájékoztatóban szereplő adatokat helyesnek véljük, semmilyen garanciát nem vállalunk az adatok pontosságára, illetve a termék ezen adatokon alapuló felhasználását és a felhasználásból adódó esetleges jogsértéseket illetően. A felhasználó köteles megállapítani, valóban megfelelő-e a termék az adott feladat elvégzéséhez, és köteles felelősséget vállalni minden ebből származó kockázatért.

FőoldalKapcsolat
Termék katalógus
GyantákGelcoatokKatalizátorok és segédanyagokSzövetekÜvegpaplanokPoliészter színezőpasztákFormaleválasztókPolírozó és csiszoló anyagokFestékek - AlgagátlókKéstapaszok - GittekTöltőanyagokSzendvics anyagok és szendvics habokSzerszámokVédőfelszerelésSzilikon formagumikFoszforeszkáló termékek Smooth-On termékekSika Biresin termékekJesmonite - Akril műgyantaTippek és TrükkökRagasztókPoliuretán Habok
by xGraFiX