V+3B
FőoldalTermék KatalógusSzogáltatásainkFelhasználási tanácsokKapcsolatMagunkról

Gyanták
Gelcoatok
Katalizátorok és segédanyagok
Szövetek
Üvegpaplanok
Poliészter színezőpaszták
Formaleválasztók
Polírozó és csiszoló anyagok
Festékek - Algagátlók
Késtapaszok - Gittek
Töltőanyagok
Szendvics anyagok és szendvics habok
Szerszámok
Védőfelszerelés
Szilikon formagumik
Foszforeszkáló termékek
Smooth-On termékek
Sika Biresin termékek
Jesmonite - Akril műgyanta
Tippek és Trükkök
Ragasztók
Poliuretán Habok
Termék Katalógus / Smooth-On termékek / Poliuretán gumik / Brush-On - Poliuretán gumi, kenhető
Brush-On - Poliuretán gumi, kenhető
brush-on poliuretán gumi
cikkszám: SM UG BR

A Smooth-On Brush-On termékcsalád tagjai rendkívül sokoldalú, nagy szakítószilárdságú, kimagaslóan kopásálló öntőgumik. Kényelmesen mérhető, 1:1 keverési aránnyal rendelkeznek. Az anyag könnyen keverhető, felvitele ecset vagy spatula alkalmazásával egyszerű. A Brush-On™ 40, 50 és 60 függőleges felületekre is kenhető; megereszkedés nélkül, elhanyagolható zsugorodással, tartós gumivá szilárdul, amely hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt. A termékcsalád összes tagja pontos részleteiben adja vissza az eredeti modell vonásait. A Brush-On™ 40 a sorozat legpuhább, egyben legrugalmasabb tagja, és mély vágásokkal rendelkező modellek mintázására alkalmas. Kifordítható, ezáltal kesztyűk mintáinak készítésére is alkalmas. A Brush-On™ 50 és Brush-On™ 60 elsőrendű szakítószilárdsággal rendelkező, kimagaslóan kopásálló termékek. Betonok és keményebb gipszek öntésére ideálisak, ahol nem elsődleges szempont a rugalmasság. Ezek egymással teljesen kompatibilis termékek. Felvihetünk például két réteg Brush-On™ 40-et, majd ezt megerősíthetjük még két réteg Brush-On™ 50-el vagy 60-al. Mindhárom gumi alkalmas épületek restaurálására illetve szobormásolatok vagy sorozatgyártott betonöntvények készítésére.

Mielőtt a fenti, vagy bármely más Smooth-On termék használatát elkezdené, olvassa el az adott termékhez tartozó Anyagbiztonsági Adatlapot (MSDS – Material Safety Data Sheet), melyet kérésre a Smooth-On szívesen rendelkezésére bocsát. Minden Smooth-On termék használata biztonságos, ha az utasításoknak megfelelően járunk el.


 


Legyen körültekintő! Az A-komponens TDI-prepolimer (TDI: toluol-izocianát). Melegítés vagy permetezés során jelentős mennyiségben jelentkező gőzei károsíthatják a tüdőt, és érzékenységet okozhatnak. Csak megfelelő szellőzéssel rendelkező helyiségben használja a terméket. Az anyag bőrrel vagy szemmel való érintkezése komoly irritációt okozhat. Ha a szemünkbe kerül, bő vízzel 15 percig öblítsük, majd azonnal forduljunk orvoshoz. A bőrről vízmentes kéztisztítóval távolítsuk el, majd szappanos vízzel öblítsük le.


A prepolimerek nyomokban TDI-t tartalmaznak, amely lenyelve lehetséges karcinogén anyagnak tekintendő. Lásd az Anyagbiztonsági Adatlapot (MSDS). A B-komponens szem- és bőrirritációt okoz. Ha a szemünkbe kerül, bő vízzel 15 percig öblítsük, majd azonnal forduljunk orvoshoz. A bőrről szappanos vízzel mossuk le. A-komponenssel való keveréskor kövesse az izocianátok kezelésére vonatkozó biztonsági előírásokat!


 Figyelem: Bár e tájékoztatóban szereplő adatokat helyesnek véljük, semmilyen garanciát nem vállalunk az adatok pontosságára, illetve a termék ezen adatokon alapuló felhasználását és a felhasználásból adódó esetleges jogsértéseket illetően. A felhasználó köteles megállapítani, valóban megfelelő-e a termék az adott feladat elvégzéséhez, és köteles felelősséget vállalni minden ebből származó kockázatért.

FőoldalKapcsolat
Termék katalógus
GyantákGelcoatokKatalizátorok és segédanyagokSzövetekÜvegpaplanokPoliészter színezőpasztákFormaleválasztókPolírozó és csiszoló anyagokFestékek - AlgagátlókKéstapaszok - GittekTöltőanyagokSzendvics anyagok és szendvics habokSzerszámokVédőfelszerelésSzilikon formagumikFoszforeszkáló termékek Smooth-On termékekSika Biresin termékekJesmonite - Akril műgyantaTippek és TrükkökRagasztókPoliuretán Habok
by xGraFiX