V+3B
FőoldalTermék KatalógusSzogáltatásainkFelhasználási tanácsokKapcsolatMagunkról

Gyanták
Gelcoatok
Katalizátorok és segédanyagok
Szövetek
Üvegpaplanok
Poliészter színezőpaszták
Formaleválasztók
Polírozó és csiszoló anyagok
Festékek - Algagátlók
Késtapaszok - Gittek
Töltőanyagok
Szendvics anyagok és szendvics habok
Szerszámok
Védőfelszerelés
Szilikon formagumik
Foszforeszkáló termékek
Smooth-On termékek
Sika Biresin termékek
Jesmonite - Akril műgyanta
Tippek és Trükkök
Ragasztók
Poliuretán Habok
Termék Katalógus / Smooth-On termékek / Poliuretán habok / Foam-it - Merev poliuretán hab
Foam-it - Merev poliuretán hab
foam-it két komponensű önthető pur hab, poliuretán hab
cikkszám: SM UH FOAM

A Smooth-On FOAM-iT!TM termékcsalád elemei könnyen és sokoldalúan felhasználható, kétkomponensű, szilárd habok.


FOAM-iT! termékek 48, 80, 112, 160, 240 kg/m3 sűrűségű kiszerelésben kaphatók. Az A- és B- komponenseket térfogat szerinti egyenlő arányban keverjük össze (1A:1B), majd kokillába vagy más mintába öntjük (szükség esetén formaleválasztó alkalmazásával). A keverék eredeti térfogata többszörösére növekszik meg (attól függően, mely FOAM-iT! termékről van szó), és egységes cellaszerkezetűvé válik. A hab ragacsossága körülbelül 4-6 percen belül megszűnik, 20 perc alatt mozgathatóvá, kezelhetővé válik, és 2 óra alatt teljesen megköt.   
A FOAM-iT!TM termékek kiváló minőségű, rendkívül erős és tartós, színezhető habok. Számos alkalmazása létezik művészetben, hobbiban, ipari formatervezésben és speciális effektusok készítésében. Felhasználhatóak közvetlen öntőanyagként, üreges öntvények kitöltőanyagaként (az öntvény megerősítésére), tokosítóanyagként, stb. A FOAM-iT!TM 15 prototípusok modellezésére szánt faragható öntvények készítésére is alkalmas. A FLAME OUT™ 7 hab tűzálló. A FOAM-iT!™ termékek színezhetők. Rugalmas habra van szüksége? Próbálja ki a Smooth-On FlexFoam-It™ termékét! Kíváló minőségű, erős, rugalmas hab, amely nem szakad, és ellenáll a nyomásnak.Mielőtt a szóban forgó, vagy bármely más Smooth-On termék használatát elkezdené, olvassa el az adott termékhez tartozó Anyagbiztonsági Adatlapot (MSDS – Material Safety Data Sheet), melyet kérésre a Smooth-On szívesen rendelkezésére bocsát. Minden Smooth-On termék használata biztonságos, ha az utasításoknak megfelelően járunk el. Gyermekek elől elzárandó!
Legyen körültekintő! Az A-komponens (sárga címkéjű dobozban) metilén-difenil-diizocianátot tartalmaz. Melegítés vagy permetezés során jelentős mennyiségben jelentkező gőzei károsíthatják a tüdőt, és érzékenységet okozhatnak. Csak megfelelő szellőzéssel rendelkező helyiségben használja a terméket. Az anyag bőrrel vagy szemmel való érintkezése komoly irritációt okozhat. Ha a szemünkbe kerül, bő vízzel 15 percig öblítsük, majd azonnal forduljunk orvoshoz. A bőrről szappanos vízzel öblítsük le. A B-komponens (kék címkéjű dobozban) szem- és bőrirritációt okoz. Hosszan tartó vagy gyakori bőrkontaktus elkerülendő! Ha a szemünkbe kerül, bő vízzel 15 percig öblítsük, majd azonnal forduljunk orvoshoz. A bőrről szappanos vízzel mossuk le. Az A-komponenssel való keverés során tartsuk be az izocianátok kezelésére vonatkozó óvintézkedéseket! Megkötött Foam-iT 5-öt csak védőmaszkban vagy egyéb olyan védőfelszerelésben kezeljünk, mely megfelelő védelmet nyújt a felszálló porszemcséktől.
Figyelem: Bár e tájékoztatóban szereplő adatokat helyesnek véljük, semmilyen garanciát nem vállalunk az adatok pontosságára, illetve a termék ezen adatokon alapuló felhasználását és a felhasználásból adódó esetleges jogsértéseket illetően. A felhasználó köteles megállapítani, valóban megfelelő-e a termék az adott feladat elvégzéséhez, és köteles felelősséget vállalni minden ebből származó kockázatért.


FőoldalKapcsolat
Termék katalógus
GyantákGelcoatokKatalizátorok és segédanyagokSzövetekÜvegpaplanokPoliészter színezőpasztákFormaleválasztókPolírozó és csiszoló anyagokFestékek - AlgagátlókKéstapaszok - GittekTöltőanyagokSzendvics anyagok és szendvics habokSzerszámokVédőfelszerelésSzilikon formagumikFoszforeszkáló termékek Smooth-On termékekSika Biresin termékekJesmonite - Akril műgyantaTippek és TrükkökRagasztókPoliuretán Habok
by xGraFiX