V+3B
FőoldalTermék KatalógusSzogáltatásainkFelhasználási tanácsokKapcsolatMagunkról

Gyanták
Gelcoatok
Katalizátorok és segédanyagok
Szövetek
Üvegpaplanok
Poliészter színezőpaszták
Formaleválasztók
Polírozó és csiszoló anyagok
Festékek - Algagátlók
Késtapaszok - Gittek
Töltőanyagok
Szendvics anyagok és szendvics habok
Szerszámok
Védőfelszerelés
Szilikon formagumik
Foszforeszkáló termékek
Smooth-On termékek
Sika Biresin termékek
Jesmonite - Akril műgyanta
Tippek és Trükkök
Ragasztók
Poliuretán Habok
Termék Katalógus / Smooth-On termékek / Formaleválasztók / Smooth-On Universal Mold Release Formaleválasztó spray
Smooth-On Universal Mold Release Formaleválasztó spray
Smooth-On Universal Mold Release formaleválasztóspray
cikkszám: SM FL UNI

A Universal Mold Releasetm formaleválasztó spray kisebb öntvények készítésénél kiválóan használható, és a legtöbb két komponensű formagumival és önthető műgyantával jól együttműködik. A helyesen előkészített modellekről öntőgumikat választ le (mint például poliuretánokat és poliszulfidokat). A porózus vagy nedvszívó anyagból (pl. fa, gipsz, beton) készített ősmintákat érdemes a formaleválasztó használata előtt Smooth-On SuperSealtm pórustömítővel, vagy más szigetelőanyaggal történő lekezelése.

 

Az Universal Mold Release sok fajta műgyanta és öntőanyag (epoxi gyanták, poliuretán műanyagokat, poliuretán gumik, stb.) leválasztásában segít, a megszilárdult öntőgumikról. Megfelelő felhasználás esetén, az Universal Mold Release formaelválasztó spray sokféle alkalmazás során növeli a kiöntés hatékonyságát és meghosszabbítja a gumik formák élettartamát.

FőoldalKapcsolat
Termék katalógus
GyantákGelcoatokKatalizátorok és segédanyagokSzövetekÜvegpaplanokPoliészter színezőpasztákFormaleválasztókPolírozó és csiszoló anyagokFestékek - AlgagátlókKéstapaszok - GittekTöltőanyagokSzendvics anyagok és szendvics habokSzerszámokVédőfelszerelésSzilikon formagumikFoszforeszkáló termékek Smooth-On termékekSika Biresin termékekJesmonite - Akril műgyantaTippek és TrükkökRagasztókPoliuretán Habok
by xGraFiX